The Mixtape Series Amsterdam: Mixpedition Europe Tour

Jah Mission | Temple of Hip Hop Europe | FRESH N DOPE & Live Vision Inc
Met internationale headliners Harm Franklin & Rich Kidd

Ontdek de kracht van hiphopcultuur: The Mixtape Series met internationale headliners Harm Franklin & Rich Kidd uit Canada- een grensverleggende ervaring vol energie, talent en creativiteit. 

Jah Mission en The Temple Of Hip Hop Europe presenteren The Mixtape Series, een gratis HIP HOP Community Evenement. Dit vindt plaats tussen Hip Hop Appreciation Week en Black Music Appreciation Month voor het vieren, eren en erkennen van de we-reldwijde impact en invloed van hip-hop muziek en cultuur.

Het evenement laat talent en creativiteit van zowel lokale als Canadese artiesten op een internationaal podium zien. Met een line-up die belooft energieke optredens en onvergetelijke momenten te leveren, belooft dit een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel Hiphoppas als fans van het genre.

Acts

Als hoofdact van de show staan het dynamische duo Harm Franklin en Rich Kidd, wiens onderschei-dende stijlen en magnetische podiumaanwezigheid bekend staan om publiek over de hele wereld te betoveren. Ze worden vergezeld op het podium door een scala aan Canadees talent, waaronder Gold Ninos, Sirreal, Coco Leah, Grizzy Wynter & DJ Ras Tariq. Evenals lokaal talent, zoals Amsterdam Latin Music, Gilly MC, Lionn en Vanderpri aka Duane, die elk hun eigen unieke stijl naar de mix brengen. 

Programma

THE MIXTAPE SERIES EUROPE TOUR AMSTERDAM LINE-UP

Harm Franklin, Richkidd, Sirreal, Coco Leah, Goldinos, Cloude, Grizzy Wynter, Stevie Ross & DJ Ras Tariq. 

LOCAL SUPPORT

Amsterdam Latin Music, Gilly MC, Lionn, Vanderpri aka Duane.

Over de Mixtape Series Mixpedition Europe Tour

Dit evenement maakt deel uit van de Mixtape Series Mixpedition Europe Tour die wordt afgetrapt in grote Europese steden, gepresenteerd door FRESH N DOPE en Live Vision Inc in samenwerking met uitvoerend producent Garret VanDusen, producent Stephen McGruther, The Standard Inc aangedreven door Live Vision, Inc., deze tour belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor fans van het genre.