Get naked - Theater Talk

Marjorie de Cunha
met speciale gast Sergio IJssel
  • zo 26 mei
    19:00 - 21:30
    Theaterzaal
  • Exclusief online transactiekosten €1,50

Ontdek de diepere lagen van relaties, lach en leer tijdens Get Naked.

Tijdens de derde editie van Get Naked, gaat over relatie(s). Hoe beïnvloedt generationele overdracht onze banden met onze partners, zonen, broers en exen?

Get Naked is niet zomaar een talkshow of een presentatie waarbij het verhaal aan je wordt verteld. Het is een avond vol theater talk, humor en inzichten, perfect voor een avondje uit. "Voor vrouwen 18+ en de mannen zijn welkom voor reflexie", aldus Marjorie de Cunha. Deze Theater Talk met March zit vol herkenbare momenten en brengt jouw 'Aha' momenten naar boven.

Marjorie, een inspirerende motivational speaker, onthult met scherpe humor en wijsheid de sleutels tot gezonde verbinding. Ze onderzoekt waarom we steeds opnieuw voor de 'foute' partners lijken te kiezen, analyseert onze relatiehouding en moedigt open communicatie aan. Daarnaast stelt ze de vraag of we wel genoeg ruimte bieden aan onze partners.

Speciale gast Sergio IJssel

Sergio Romero IJssel is een Surinaams-Nederlands acteur, die bekend werd door zijn rol van Romeo Sanders in de AVROTROS-serie Flikken Maastricht We kennen hem onder anderen van de Bon Bini films en als Noltij van FC Kip. Tevens acteert hij in sketches bij Het Klokhuis (2008), Comedy at Work en De Dino Show. Vanaf 2020 tot 2023 speelde hij Kevin in de reclamespotjes van Lidl, naast Thomas Acda.

Programma

19.00 uur inloop

19.30 uur start Get Naked - Womentalkbymarch in de theaterzaal

Over Marjorie 'March' De Cunha

Geboren in Paramaribo, Suriname, is Marjorie al 32 jaar actief als maatschappelijk ondernemer. Ze is de oprichter van Stichting Women Connect 2 Success, The Impact Academy en CEO van de Miss Amsterdam-verkiezing.

Als Radical Inspirational spreker deelt ze haar inzichten op diverse nationale en internationale podia. Haar dagelijkse vlogs behandelen een scala aan onderwerpen. Marjorie gelooft dat een radicale confrontatie met jezelf leidt tot persoonlijke groei.

Voor haar werk op het gebied van vrouwenempowerment is Marjorie geridderd in de Orde van Oranje Nassau en genomineerd voor Amsterdammer van het Jaar.

Credits, cast & crew

Producent Miles Zant / Concept en presentatie / Marjorie (March) De Cunha / Productieondersteuning Glenn Lodeweges (GLO Entertainment Live) / Floor management Melissa Klas / Coaching Jeritza Toney

Get Naked is een productie van Womentalkbymarch, een platform gericht op persoonlijke groei waarbij negatieve patronen worden herkend, erkend en doorbroken.
Meer informatie: www.marjoriedecunha.nl | www.womentalkbymarch.nl